Wednesday, September 29, 2010

aku orang teristimewa...hhahah...

hhahah...orang teristimewa? dari semalam aku jatuh kerusi mase dalam kelas...hhhah...malu seyh...aku suke dudok kat kerusi jadi 1 kaki, walaupun kerusi tu ade 4 kerusi...semalam jatuh dalam kelas mase kelas cikgu shikin, tadi pulak jatuh mase kat makmal mase kelas cikgu rohana...sume orang tergelak2...kat dalam makmal tadi, kerusi aku tergelongsor ke bawah meja...hhahah...malu ade lawak pon ade...untuk tutop malu, aku kate kat cikgu, "cikgu, best jatoh ni, macam ade slide jer, licin pulak tu, best cikgu..." cikgu pon gelak2...mmm...harap2 esok tak jatoh kerusi lagi...pagi tadi aku bertugas kat 5 kurshiah, best jugak la...mase perhimpunan tadi ade sorang budak pk bising giler, pengawas laen dah tegor tapi dye still bising...last2 aku pegi depan dye, aku cakap, "dek, tolong diam!"...pastu ade sorang pengawas ny cakap ngan aku, "dek, dye tu pekak, dye budak pk"...aku pon tergelak, last2 sume budak tergelak sekali...hhahah...

No comments:

Post a Comment