Saturday, March 31, 2012

Gediks di Petang Hari :P

Mu semua nok tengok sayo gediks camane ? mmm... boleh boleh. silalah beratur bayar tiket macam pergi tengok wayang. haha. nonsense. by the way, saya tengah laper ni. mummy dah masak. tapi malas nak makan walaupun dah laper. agaknya seisi perut belum menyeru untuk diisi lagi kot. so, watlek watpeace watcool dulu.

Isnin ni, esok la tu en sekolah saya dah start april test. esok saya ada paper BM and BI. ingat senang ke doe? haha. Selasa pula, saya ada Pendidikan Islam, Fizik and Sejarah. huahuahua. Doakanlah saya dapat top 10 dalam tingkatan ye rakan rakan sekalian. hehe. March test aritu saya dapat ranking dalam tingkatan no 18. harap kali ni dapat top 10 lah. tengah drilling add math la ni. insyaallah boleh buat. Biology pulak belum start study lagi. hehe. Sebenarnya, saya paling tak suka Chemistry. Saya takut sangat cikgu tu. bila kelas dia semua orang buat muka cuak je. haha. cayalah 4Muhriz nih.

Evening peace >u<


muka penuh dengan tudung bawal. hua... lama tak pakai.

6 comments:

  1. tak nak follow ke......
    i was here today sist,keep spirit

    ReplyDelete
  2. hihihi memang gedik...yg last tue muka merah erk?..Camna emira buat tuto read more tue...

    ReplyDelete
  3. button follow ada 2, satu yg kat atas sekali on the right side, lagi satu kat sidebar. yang ada follower list tu. ada 'join my site'. tekan situ je. hehe.

    ReplyDelete